Kraitierien leert uw mensen beter werken !
Beter werken door uw mensen met beter lesmateriaal te laten leren. Lesmateriaal dat door het ontwerp, vormgeving en inhoud beter aansluit bij de cursisten.

Dat maken wij u duidelijk door presentaties te geven van onze projecten en te vertellen over onze werkwijze. U kunt het klantenbestand van Kraitierien bekijken. Zo krijgt u een indruk welke bedrijven en instellingen een beroep op Kraitierien deden.

Kraitierien werkt voor de proces- en chemische industrie, gezamenlijke productie- en leveringsbedrijven, afval- en milieubedrijven en landelijke onderwijsinstellingen. We zijn vertrouwd met de sector, waardoor we snel kunnen inspelen op specifieke problemen.

In een advies kunnen we aangeven hoe en welk lesmateriaal goed zal aansluiten bij de cursist. Een goede aanpak vertaalt zich niet alleen in een kostenbewuste aanpak, maar ook in een lesmethode en lesstof die de cursist zal motiveren en stimuleren. Deze lesstof is zeer geschikt voor zelfstudie, maar biedt ook mogelijkheden om met een begeleider en medecursisten in contact te treden.

Lees hier over het ontstaan van Kraitierien